Concert

Marktconcert

  • door Jos Vogel

    Aanvang:  13.30 uur

    Entree gratis

 

Programma
 

Concerto in g-moll
Georg Friedrich Händel
   
Fantasie-sonate no. 3       
Samuel de Lange sr.
   
 

 

 

 

Jos Vogel studeerde aan het Conservatorium in Rotterdam. Zijn docenten waren Arie J. Keijzer voor orgel en David Collyer voor klavecimbel. Na het afronden van deze studies (met aantekening voor improvisatie en basso continuo) bekwaamde hij zich in het beiaardspel aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, bij Todd Fair en Arie Abbenes. Hij is stadsbeiaardier van Vlissingen.
Jos Vogel is organist van de Sint-Jacobs-kerk in Vlissingen en de Ontmoetingskerk in Middelburg. Als voorzitter van de Werkgroep Muziek van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap en van de Stichting Muziek in de Grote Kerk Goes is hij ook actief als organisator van concerten.
In 2001 verscheen een solo-CD van het orgel te Vlissingen. Ook werd zijn spel meerdere keren vastgelegd voor diverse omroepen en voor de CD “Flentrop revisited”, een CD in het kader van de jubileumviering van de orgelbouwfirma Flentrop.
Als docent is hij verbonden aan de Zeeuwse Muziekschool en muziekschool Toonbeeld in Terneuzen. Veelvuldig werkt hij samen met diverse ensembles en solisten.

 

 


« Terug